• Rosół z kury z makaronem
    Flaczki wołowe
    Flaki czaka-laka
    Krem z kurek
    Strogonow
    Zupa serowa
    Żurek staropolski
    Barszcz czerwony
    De volaille
    Kurczak ze śliwką
    Udka faszerowane ze śliwką
    Roladki wieprzowe
    Schabowy
    Sandacz smażony z masełkiem, sypkim ryżem i brokułami w sosie holenderskim
    Kluski śląskie z porcjami szynki i karkówki (do wyboru z sosy: pieczarkowy, ciemny)
  • Półmisek mięs pieczystych
    Półmisek wędlin i wędzonek
    Dania z dziczyzny
    Schab w galantynie
    Schab z kremem twarogowym w otoczce ze świeżej pietruszki
    Galantyna z kurczaka
    Paluszki drobiowe w płatkach kukurydzianych z sosem jogurtowo-ziołowym
    Tatar wołowy
    Kurczak w zalewie słodko-kwaśnej
    Nóżki wieprzowe
    Schab z musem chrzanowym
    Szczupak faszerowany
    Ryba z warzywami
    Śledzie w trzech smakach: na słodko, na ostro i w oleju
    Tatar z łososia – serwowany
    Węgorz
    Sielawa wędzona
    Ryby wędzone
    Ryby marynowane
  • Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
    Sałatka z kurczaka , kukurydzy i ananasa
    Sałatka makaronowa z tuńczykiem
    Mozzarella z pomidorami
    Pomidory z cebulką ,ogórki świeże
    Surówki
  • Papryka , pieczarki, śliwki, ogórki, grzybki, cebulka, buraczki, chrzan, ćwikła
  • Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata
  • Do wyboru smaki czekolady
    Smakowite dodatki (świeże owoce, wafelki, biszkopty, ciasteczka, rurki z kremem)
  • Kiełbasa wiejska podsuszana
    Biała kiełbasa z wody
    Kaszanka wiejska
    Szynka pieczona
    Bok wieprzowy – wędzony
    Pasztet
    Smalec
    Salcesony
    Wędzona słoninka
    Baleron – wędzony
    Kartacze
    Gołąbki
    Węgorz, Łosoś
    Bigos domowy
    Pieczywo (różne)
    Marynaty (ogórki kiszone, małosolne-w sezonie,papryka, grzybki,cebulki, chrzan, ćwikła)
    Prosie pieczone